tisdag 24 november 2009

Mina luncher =)

Ja jag vet, lite tråkigt inlägg kanske, men jag fann ett par lunchbilder jag tagit. Brukar skicka en lite då och då till min mor för att frestas lite, samt höra vad hon äter, har blivit lite av en tradition. =)

Det blir oftast sallader, skinka eller kyckling. Perfekt som lunch tycker jag.





Men så lyxar man till det lite någon fredag här och där. Dom här tortillarullarna är inte dumma alltså!

10 kommentarer:

  1. Bort med dressing och cola då blir det lite nyttigare men förstås inte lika gott. Hoppas din förkylning går åt rätt håll innan knorren sitter fast därbak.Kram

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut! Men läsken är en ful en, massor av socker. Annars en toppen lunch. Förstår att du retar moder. Hoppas du känner dig bra nu.

    SvaraRadera
  3. Dressingen äter jag aldrig/mkt sällan, men tyvärr följer den alltid med, de borde ha en utan för 5kr billigare, men det lär aldrig hända tyvärr.
    Drickan är ett ont måste där borta tyvärr, de har inte vatten där som man kan ta. Har iofs inte frågat om man kan få det från deras kök dock, men det kändes lite väl snålt då man ändå äter ute. Faktum är att jag i vanliga fall brukar köpa loka eller andra sockerfria alternativ. De här bilderna är missvisande lyxdagar. =) // Jerry

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. En till här som köper en sån god lunch ochså dom har börjat att sålja på våran kiosk ochså måndag torsdag jag tycker att det är billig mat när man ska äta själv köper hem när jag har jobbat längre dag den kostar 35 kr hos oss hos dig då.

    SvaraRadera
  6. Till Mamma:
    Den anonyma var jag morsan. Jag skrev ju det på slutet. Hinner inte alltid logga in då jag sitter på jobbet och då blir det anonymt. =)
    35Kr, det var billigt, den kostar kring 50Kr här, 60Kr med dricka tror jag. Men oftast springer jag in till centrum och köper sallad på lösvikt och då kostar ca 200-300gram kring 30Kr.

    Till Mona:
    Ingen fara, jag tog det inte så, men kritisera på ni bara, jag tar inte illa upp, alla råd är goda råd. =)
    Kexchoklad, mmmmm, faxa hit en till mej med! =)


    // Jerry

    SvaraRadera
  7. tänk om jag fick äta så härliga sallader varje dag! hinner knapt med mig själv, blir oftast havregrynsgröt till frukost och lunch... tyvärr! men nu måste jag nog göra en tonfisksallad ;) trevlig helg! Krams// kusin ramona.

    SvaraRadera
  8. Snälla Jerry ta det inte som någon kritik från oss två tjockisar som älskar allt som är gott :-) har precis ätit en god kexchoklad...

    God natt

    SvaraRadera
  9. Såg att jag stavat som en kråka gjorde därför om inlägget ,,tyvärr så är kexchokladen slut samt chipsen och allt annat gott det gapar tomt i skafferiet....Ha nu en bra helg.

    SvaraRadera