onsdag 24 februari 2010

Hemma

Idag är jag hemma från jobbet. Känner mej krasslig och stannade hemma. Det känns dock redan bättre, det hjälpte att få vila ut ett par extra timmar under förmiddagen, så jag är nog tillbaka på jobbet imorgon igen. Skulle bara fattas att man blev förkyld igen. Jag hatar förkylningar, de tar aldrig slut.

Nackdelen med att vara hemma under en dag är att man inser hur härligt det är och vad man missar då man bränner bort större delen av sitt liv på jobbet. Att bara gå ut en sväng i solen, om än bara för att hämta posten. Eller att kunna sätta sej ned i lugn och ro och göra något som man i vanliga fall inte hinner eller kan finna ro att göra under en arbetsdag. Som att läsa en bok och inte snegla på klockan hela tiden.

Då man kommer hem ifrån jobbet så hinner man bara göra mat, plocka undan, fixa till lite i huset och sen kanske bränna en timma på en serie eller film, för mer än så löns det inte att planera då man snart måste isäng för att orka med morgondagen. Visst fan är det bra sjukt egentligen?
Jaja, vad är väl en bal på slottet...

3 kommentarer:

  1. Hej och hå!!
    Håller med dig...men det är ändå bra roligt när lönen dyker upp eller när man har semester dagar att ta ut...Kram från Moster

    SvaraRadera
  2. Stackars dig som är sjuk. Din kusin är hemma med halsfluss. Hon hatar att vara sjuk och måste vara hemma från skolan. Men som di skriver. Man får en tisdfrist hemma. Vila upp dig och sedan tillbaka till arbetet. Tur att du har ett!!! Krya på dig. Lill moster.

    SvaraRadera
  3. Förkyld igen din syster ochså i veckan tomas jag tror alla har fått halsfluss kallt jäkligt är det man fryser jämt. krya på dig nu jerry kram mamma

    SvaraRadera